LEVERING

 Alle producten worden geleverd op het door jou opgegeven leveringsadres. Wanneer een product in voorraad is, wordt het in 2 à 3 werkdagen aangeboden op het leveringsadres. Wij doen ons uiterste best om gepersonaliseerde producten zo snel mogelijk te verwerken, zodat je er ook snel genot van kan hebben.

Wij leveren uitsluitend in België en Nederland. Bestellingen worden bezorgd door PostNL in beide landen, je ontvangt van PostNL via e-mail een Track & Trace code waarmee je je zending kan opvolgen. Na een niet geslaagde bezorgpoging wordt de bestelling geleverd in een PostNL afhaallocatie. Daar kan je je bestelling binnen de 7 werkdagen ophalen.

Voor bestellingen waarvan het aankoopbedrag kleiner is dan € 40,00 wordt een verzendkost van € 1,99 (excl. BTW) in rekening gebracht. Wanneer het totale bedrag van de bestelling, na aftrek van eventuele kortingen, gelijk is aan of groter is dan € 40,00 kunnen de goederen gratis worden verzonden.

BULLS & BOWLS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor fouten die door jou begaan zijn bij het ingeven van het leveringsadres, die aanleiding kunnen geven tot  vertragingen of de onmogelijkheid om de bestelde producten te leveren.

Gelieve ons binnen de termijn van 3 werkdagen na levering te contacteren bij klachten omtrent de staat van de levering en eventuele beschadigingen of foutieve levering. Contact opnemen kan via woef@bullsandbowls.com of telefonisch.