RETOURNEREN

Gepersonaliseerde producten onder de categorie “Custom” zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht omwille van het persoonlijke karakter van het product. Deze goederen kunnen niet geretourneerd worden, noch kan de bestelling gewijzigd of geannuleerd worden nadat de betaling heeft plaatsgevonden.

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te laten weten dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht om de goederen te retourneren. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via woef@bullsandbowls.com.

Na deze melding heb je nog 7 dagen om de goederen terug te sturen. De retourkosten zijn in dat geval voor jouw rekening. Het volledige aankoopbedrag, exclusief verzendkosten voor de heenzending, zal zo snel mogelijk en binnen de 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald. Retouren moeten altijd in originele verpakking en in nieuwstaat teruggestuurd worden. Als we merken dat een product uit de bestelling reeds gebruikssporen of schade bevat, kunnen we het recht tot herroeping opschorten en afzien van een terugbetaling.

BULLS & BOWLS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van het product tijdens de retourprocedure.